Șerifii americani organizează o conferință anuală ( traducere )


Mii de șerifi și personalul lor au venit de peste tot din Statele Unite pentru a participa la conferinţa anuală a Asociației Naționale a Şerifilor în Charlotte, Carolina de Nord, în perioada 20 - 26 iunie 2013.

Conferința a fost un succes , a avut mai multe evenimente de interes pentru informarea și instruirea șerifilor americani. Au fost organizate aproximativ 70 de seminarii privind mai multe aspecte.

Printre acestea :

- "Rădăcinile - Istoria funcției de şerif", o prezentare despre istoria și dezvoltarea funcţiei de şerif ;
- "Lectură comportamentală – Tehnici de citire a limbajului corpului", o prezentare de tehnici practice, instrumente și strategii pentru a înțelege și a folosi comunicarea non - verbală ;
- "Uraganul Sandy - Coordonarea și răspunsul la cea mai puternică furtună din istoria New Jersey ", cum a reacţionat ţinutul Monmouth și a gestionat lovitura directă a Uraganului Sandy și modul în care acesta şi-a mobilizat toate resursele pentru a satisface nevoile a 53 de comune;
- "Proiectul Salvarea vieților și a tehnologilor în curs de dezvoltare", o privire de ansamblu a programului , persoanele căruia le este destinat , și tehnologia radio pentru a localiza persoanele fără adăpost din cauza condițiilor în care sunt supuse, cum ar fi autismul sau boala Alzheimer . A fost menţionată, de asemenea, necesitatea apariției de noi tehnologii de urmărire care sunt în curs de dezvoltare în lumea modernă.

Invitatul, Simon Perry, Ph.D., co-director de studii privind poliția și securitatea internă la Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel, s-a adresat participanților la sesiunea de deschidere a conferinței. Dr. Perry este în prezent profesor la Şcoala de Absolvire de la Institutul de Criminologie de la Universitatea Ebraică din Ierusalim. El are o vastă experiență în domeniul educației și formării privind structurile care au drept atribuţie aplicarea legii din întreaga lume în domeniile de menţinere a ordinii cu privire la terorism, securitate naţională, crimă organizată internațională și traficul de droguri.

Un scop al conferinței anuale este alegerea biroului. Șeriful Leidholt din Dakota de Sud a fost investit în funcția de președinte al Asociației Naționale a Şerifilor "(ANS). Şeriful Leidholt a fost şeriful ţinutului Hughes din 1995. După cinci ani petrecuți la Consiliul de Administraţie, şeriful Leidholt a fost ales trezorier al ANS în 2008. El a avansat la gradul de secretar și vicepreședinte de trei ori. Reprezentanții ANS sunt aleși o dată, de obicei începând ca "sergent de arme". Ei ajung la o poziție mai înaltă în fiecare an, până la cea de președinte. Şeriful Leidholt va ocupa această funcţie un an, până la următoarea conferință anuală când un nou președinte va fi ales.

Mai mult de 350 de furnizori au expus și prezentat produsele lor. Șerifii și personalul lor au avut ocazia să examineze produsele expuse și de a pune întrebări vânzătorilor în scopul de a găsi noi tehnologii, noi materiale şi produse disponibile care i-ar putea ajuta. Software, GPS, unități montate pe vehicule de control, elicoptere, bărci, computere, sisteme de supraveghere, tot ce vă puteți imagina a fost acolo și a fost oferit spre vânzare!

În Statele Unite, șerifii sunt responsabili pentru controlul traficului, închisori și deținuți. Ei efectuează anchete, luptă împotriva criminalității și a răspunderii civile delictuală, și sunt responsabili de executarea hotărârilor. Există un șerif de județ. Jurisdicția lor se extinde pe teritoriul județului, care variază foarte mult, datorită dimensiunii și importanței sale, fapt care are un impact asupra bugetului, numărului de membri și personal.

Înregistrată în 1940, ANS este o asociaţie profesională dedicată servirii funcției de şerif, prin formarea teoretică și practică a forțelor de poliție, precum și prin intermediul resurselor de informații generale legate de menţinerea ordinii. ANS are sediul în comunitatea din Virginia.