Acces membri
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
Skip Navigation Links

Cauta Executor Judecatoresc:

Nume Executor Judecatoresc:
Judet:  
Circumscriptie:  
Camera:  
        
     

Obiectivul website-ului UNEJ este de a prezenta corect, coerent şi la timp informaţii de interes public, contribuind astfel la creşterea transparenţei privind activităţile şi deciziile instituţiei, cu respectarea prevederilor Legii nr. 544/2001, cu modificările şi completările ulterioare, privind liberul acces la informaţiile de interes public. Cu toate acestea, site-ul UNEJ în Internet nu reprezintă o sursă oficială de informaţii, singurele informaţii oficiale fiind cele publicate în Monitorul Oficial al României şi în documentele disponibile pe suport hârtie. UNEJ nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele pierderi suferite de o persoană care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunile sale pe informaţiile din acest website.

Informaţiile publicate pe website constituie obiectul unor permanente revizuiri şi actualizări. Prin urmare, UNEJ îşi rezervă dreptul de a opera modificări în conţinutul şi structura website-ului în orice moment şi fără preaviz în momentul în care au fost aduse la cunoștință eventuale modificări.

UNEJ depune eforturi pentru ca funcţionarea website-ului să fie continuă, iar eventualele întreruperi să fie minime. UNEJ nu poate fi făcută răspunzătoare pentru cazurile în care serviciile website-ului sunt inaccesible din orice motiv utilizatorilor.

Tabloul executorilor judecătorești de pe lângă Curțile de Apel din România, publicat în Monitorul Oficial în data de 11.04.2017.